beeld cadeau

Beeld Yumeko kapokkussen

Logo Yumeko

 

Uitslapers opgelet!

Zaterdag 11 juni, de dag voor Pinksteren, wordt traditioneel Luilak gevierd in (sommige delen van) Nederland – al heeft het met Pinksteren in het bijzonder en met religie in het algemeen geen relatie. Het is een oud volksfeest waarbij uitslapers het te verduren krijgen. Ze worden luidruchtig wakker gemaakt en uitgelachen om hun slaapgedrag en moeten ook nog op luilakbollen trakteren. Nee, ontbijt op bed is er voor hen niet bij…

Dat vinden zowel Yumeko (webwinkel voor prachtig ecologisch beddengoed) als wij natuurlijk een kwalijke zaak. Anno 2011 kunnen deze praktijken echt niet meer. Wij houden juist een pleidooi voor uitslapen! Uitslapen is gezond en goed voor je, wie zonder de wekker wakker wordt, heeft pas voldoende geslapen. Te weinig slaap is de oorzaak van veel narigheid.

Jarige Luilak valt in de prijzen

Ben je jarig op Luilak en wil je dan graag uitslapen? Gelijk heb je! Wij zetten je dit jaar bovendien extra in het zonnetje. Als je jarig bent op 11 juni en je bent fan van uitslapen stuur dan een mail naar mail at cathelijne punt com.
Uit alle inzendingen trekken wij 5 winnaars die een prachtige prijs van Yumeko of ons ontvangen.

We verloten 3 x het boek ‘Wat heb jij gedroomd vannacht? – de kracht van denken in je slaap‘ (dat die dag toevallig gelanceerd wordt) en 2 x een ecologisch kussen van Yumeko, gemaakt van biologisch katoen en gevuld met zijdezacht kapok. Kapok is een katoenachtige stof afkomstig van de kapokboom, die groeit in tropische streken. De bomen groeien van nature in het wild, waardoor kapok een duurzame bron is.

Welterusten en nog vele jaren slaapplezier toegewenst, Luilak!

Met de feestelijke groeten van Yumeko, Nicoline en Cathelijne