Alles over slapen, dromen, het nachtelijk brein en creatief denken.

Cover shortcut Denken in je slaap, ouders

 

Cover Denken in je slaap, doordenkers

 

Shortcut Denken in je slaap, partners

 

Cover Shortcut Denken in je slaap, avonturiers

1 papieren boek leidt tot 4 verschillende ebooks

Wat heb jij gedroomd vannacht? is nu ook beschikbaar als 4 verschillende ebooks: shortcuts. Een shortcut bevat 4 artikelen uit het papieren boek. Elke shortcut is toegespitst op een speciale doelgroep en bedoeld om de lezer in korte tijd inzicht te geven in hoe te denken in je slaap. Een shortcut is te downloaden voor slechts € 2,99.

Het doel van deze nieuwe manier van uitgeven is om de lezer in korte tijd te voorzien van alleen voor hem/haar relevante informatie. Handig voor lezers die weinig tijd hebben en alleen willen lezen over het onderwerp van hun interesse.

Verschillende soorten
De shortcuts hebben alle vier de titel Denken in je slaap gekregen. De ondertitel geeft aan voor wie welke shortcut bedoeld is. Zo zijn er shortcuts voor avonturiers, doordenkers, partners en ouders. Elke shortcut bevat twee artikelen over denken in je slaap en dromen, en biedt na die basiskennis een selectie op maat.

Ebooks downloaden
De vier shortcuts zijn te koop bij online boekhandels en Scriptum.nl. Elke shortcut is ongeveer 3 MB en wordt als ePub aangeboden.

Denken in je slaap: shortcut voor avonturiers (9789055948963)
Denken in je slaap: shortcut voor doordenkers (9789055948987)

Denken in je slaap: shortcut voor partners (9789055948970)
Denken in je slaap: shortcut voor ouders (9789055948956)

-
Previous postHet mysterie van het bewustzijn Next postCartoonwedstrijd: de winnaars

What do you think?

Name required

Website