Githa Schrijver

 

Het boek Wat heb jij gedroomd vannacht? zit boordevol beeld. Dat was niet gelukt zonder hulp van Doe-het-niet-zelf, een ultra-creatieve netwerkorganisatie die voor ons een illustratie-jam in het leven riep, waar tientallen illustratoren zich voor aanmeldden. Op deze site willen we graag iedereen eren die een illustratie inleverde.

Githa Schrijver (1982) studeerde in 2006 af aan de kunstacademie in Zwolle.  Ze maakt illustraties voor boeken, magazines en reclame. ‘Ik zie illustreren als een spel, een interactie met het materiaal. Het fijne is dat alles kan. Minimensjes die in oren kruipen, stromende koffierivieren uit levensgrote kannen.’

Githa houdt in 2012 (bijna) dagelijks een Tea Art blog bij. Met elke dag een nieuw theekunstwerkje, gemaakt van een theezak. Wij interviewden haar erover in deze blogpost.

Neem ook even een kijkje op Githa’s gewone blog.