Arnoud van den Heuvel

 

Het boek Wat heb jij gedroomd vannacht? zit boordevol beeld. Dat was niet gelukt zonder hulp van Doe-het-niet-zelf, een ultra-creatieve netwerkorganisatie die voor ons een illustratie-jam in het leven riep, waar tientallen illustratoren zich voor aanmeldden. Op deze site willen we graag iedereen eren die een illustratie inleverde.

Arnoud van den Heuvel is ontwerper-op-zolder. Hij bedenkt concepten, maakt websites, animeert met video en werkt veel samen met vakbroeders en zusters uit andere disciplines. Samen met Marcel van der Drift heeft hij het Doe-het-niet-zelf-platform opgericht, dat als ludiek alternatief geldt voor netwerkbijeenkomsten en ad-hoc samenwerking wil stimuleren. De illustratie-jam voor het boek Wat heb jij gedroomd vannacht is daar een goed voorbeeld van.

Hiernaast konden we slechts een fragment van Arnouds illustratie laten zien. Maar Arnoud zou Arnoud niet zijn als hij daar geen oplossing voor had bedacht.