Nicole Corstanje

 

Het boek Wat heb jij gedroomd vannacht? zit boordevol beeld. Dat was niet gelukt zonder hulp van Doe-het-niet-zelf, een ultra-creatieve netwerkorganisatie die voor ons een illustratie-jam in het leven riep, waar tientallen illustratoren zich voor aanmeldden. Op deze site willen we graag iedereen eren die een illustratie inleverde.

Nicole Corstanje (1978) illustreert (kinder)boeken. In opdracht maakt ze tevens illustratieve tekeningen en schilderijen waarin symboliek uit de natuur centraal staat. Nicole ontwikkelt daarnaast creatieve cursussen en workshops in de natuur voor jonge kinderen onder de noemer De Verwonderwereld. Verwondering, Verbeeldingskracht en Eigenheid staan daarbij centraal. Nicole heeft een pedagogische en cultuurwetenschappelijke achtergrond.
Contact: n.corstanje@gmail.com