Romina Ciaffi

 

Het boek Wat heb jij gedroomd vannacht? zit boordevol beeld. Dat was niet gelukt zonder hulp van Doe-het-niet-zelf, een ultra-creatieve netwerkorganisatie die voor ons een illustratie-jam in het leven riep, waar tientallen illustratoren zich voor aanmeldden. Op deze site willen we graag iedereen eren die een illustratie inleverde.

Romina Ciaffi is geboren en getogen in Argentinië en kreeg als bonus een Italiaanse nationaliteit. Ze studeerde in 2008 af als illustrator aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Tijdens haar studie nam ze deel aan een uitwisselingsprogramma, dat haar naar Baltimore (VS) bracht, waar ze een semester aan het Maryland Institute College of Art studeerde.
Op dit moment woont ze in Rotterdam, waar ze de noodzakelijke windsterkte vond om haar voortdurende bad hair days mee te kunnen verklaren.