Stephanie Timp

 

Het boek Wat heb jij gedroomd vannacht? zit boordevol beeld. Dat was niet gelukt zonder hulp van Doe-het-niet-zelf, een ultra-creatieve netwerkorganisatie die voor ons een illustratie-jam in het leven riep, waar tientallen illustratoren zich voor aanmeldden. Op deze site willen we graag iedereen eren die een illustratie inleverde.

Stephanie Timp (1967) heeft soms geen bloed maar penneninkt in haar aderen. Ze ziet niet alleen de mensen maar ook de verhalen tussen de mensen. Ze denkt weleens dat deze verhalen als een soort lijm fungeren waardoor iedereen met elkaar verbonden is. Als bonus strekt de verhalenlijm zich verder uit naar bomen, huizen, dieren en alles wat verder nog in een mensenleven voor kan komen. Dat levert natuurlijk een stortvloed aan beelden op. Hoera!
Stephanie vindt het heerlijk om samen met jonge kinderen en tieners kunstprojecten te verzinnen en uit te voeren.
Meer over Stephanie vind je op haar blog, Het bureau voor onbepaalde zaken.