Cover Wat heb jij gedroomd vannacht?

19,95, excl. verzendkosten
184 blz

Het boek inkijken? Klik hier voor een fragment.

Waar te koop? 

Kunt u Wat heb jij gedroomd vannacht niet meer vinden online? Dat klopt. Na zeven jaar is het boek bijna op, en niet meer in de winkels te krijgen. Maar wel bij mij, want ik heb nog een voorraadje.

Hebben? Misschien met een speciale opdracht er in, als cadeau voor iemand anders of uzelf?

Stuur dan een mail naar:
nicoline at droomcoach punt com

Vermeld daarin:
Naam
Postadres
Telefoonnummer

Ik stuur het boek zo snel mogelijk toe, en sluit een factuur bij (19,95 plus porto: 3,50 euro).

 

Slapen en toch productief zijn? Dat wil je brein ook. Het is er neurologisch op ingericht met hoge snelheid na te denken terwijl jij slaapt. Associatief, buiten de box en zonder belemmeringen.

Tijdens dat slaapdenken verwerk je informatie, ben je creatief, verwerf je inzichten, vooruitzichten, genereer je ideeën en oefen je vaardigheden. Dat nachtelijk denken zomaar weggooien is zonde! Transporteer je slaapgedachten naar de dag en doe er iets mee. Hoe? Dat onthullen we in dit boek.

* Een nieuwe visie op dromen en wat je ermee kunt.

* Inclusief de interessantste wetenschappelijke conclusies uit recente droomonderzoeken van over de hele wereld.

Voor geliefden, vrienden, ouders, leerkrachten en docenten, coaches, managers, werknemers, creatieven. Voor iedereen die wil weten hoe zijn nachtelijk brein werkt en denkt: dromen, wat kan ik daar nou mee?

 

Uit de pers:

‘Het boek barst van de mooie afbeeldingen, uitspraken die je aan het denken zetten en verwijzingen naar andere interessante bronnen.’ (…) ‘Maar juist het praktische is de kracht van dit boek. Het biedt handvatten om meer uit je dromen te halen en laat zien dat een droom niet persé uit beelden hoeft te bestaan.’ – Gezondheidsnet.nl

‘Leer je dromen onthouden en analyseren met de effectieve technieken in dit boek.’ – Psychologie magazine

‘Kijk, daar kunnen we wat mee.’ – Cosmopolitan

‘Allerlei leuke en interessante wetenswaardigheden over slapen, dromen en de werking van de hersenen tijdens de slaap op een rij. (…) De vormgeving van het boek is heel apart en lijkt eerder op een glossy magazine dan een boek.’ – Noordhollands Dagblad

‘(…) het wordt op heldere wijze beschreven in dit boek. Niet alleen leuk lezen, maar ook kijken, want er staan prachtige illustraties in.’ – Flair

 

Wat heb jij gedroomd vannacht is ook te leen in de bibliotheek. Als het niet in de kast staat, vraag er dan naar bij de balie. Misschien moet het uit een andere vestiging komen.