Ben je kunstenaar of creatief?
Heb je werk liggen dat  maar niet af wil komen?
Zin om te netwerken?  

De mannen van netwerkorganisatie Doe het niet zelf (= niet lullen maar een dagdeel werken voor elkaar), die nauw betrokken waren bij de totstandkoming van ons boek Wat heb jij gedroomd vannacht?, hebben iets zeer geinigs bedacht, voor kunstenaars en creatieven:

Heb je dat ook? Zo’n beeld, schilderij, meubel of kledingstuk dat je nog af zou maken, maar waar je steeds niet aan toe komt… UNFINISHED ART maakt in één middag korte metten met dit uitstelgedrag. Het is nu of nooit! Durf jij je onvoltooide kunstwerk mee te nemen en het door iemand anders af te laten maken? Aan het eind van de middag is er een expositie, waarbij je samen bepaalt of het kunstwerk inderdaad aan de muur mag… of juist het kampvuur in.

Waar dan? 
In Den Haag, in het atelier van kunstenaar Martijn Koolstra, ons ook bekend want hij droeg een illustratie bij aan het boek (het huis op p. 141 is van hem). En nu stelt hij loyaal zijn terrein voor deze happening beschikbaar.

Wanneer dan?
Woensdag 29 augustus 2012 (dat is a.s. woensdag dus) van 12.00 – 20.00 u. Voor exacte locatie en routebeschrijving zie unfinishedart.com.

Zeg me snel hoe ik mee kan doen
Nou, via bovenstaande link kun je je aanmelden. En het kost niets!

Neem mee wat je nodig hebt om te schilderen, knutselen, metselen, etc en ook wat te eten / drinken voor bij de barbecue.

(waar wacht je nog op?)