Azra Magazine januari 2014

Paravisie en Azra

Twee magazines besteden deze maand aandacht aan dromen: spiritueel magazine Paravisie en literair magazine Azra.

Azra Magazine

Literair kwartaalblad Azra Magazine kwam op 10 januari uit met een dubbelinterview met ons allebei. 12 pagina’s over over dromen en ons boek.

We vertellen hoe het idee ontstond om zo’n boek te schrijven, waar die geweldige illustraties vandaan komen, maar ook over onze eigen dromen, verschillende visies op dromen, het gebruik van metaforen in het dagelijks taalgebruik, creativiteit in dromen, en bijzondere dromen die je niet direct kunt of moet interpreteren.

Azra Magazine is te bestellen bij de betere boekwinkel.

Paravisie

Spiritueel maandblad ParaVisie verscheen op 24 januari met een interview met Nicoline over wetenschap en het belang van naar je gevoel luisteren, en dat dit wetenschappelijk gezien wellicht het slimste is wat je kunt doen. Over Nicolines visie op de populariteit van lucide dromen en over verschijnselen als gemeenschappelijk dromen.

ParaVisie is te vinden in het tijdschriftenschap van supermarkten en boekhandels.

 

ParaVisie februari 2014