Presentator Miranda van Holland kondigt de dromerige livemuziek van Clean Pete aan.

Wat is het nut van slaap? Hoe dromen blinden? Hoe kom je erachter wat een droom betekent? Gisternacht was ik samen met filmmaker Jocelyne Moreau te gast bij radioprogramma Dit is de nacht, voor 2 uur droomradio.

Luisteraars deelden hun ervaringen met dromen en daagden mij uit met vragen. Presentator Miranda van Holland bracht enthousiasme in de studio en de muziek van Clean Pete maakte er een middernachtsfeestje van.

Documentaire SLEEP

Fotogaaf en filmmaker Jocelyne Moreau vertelde over haar documentaire SLEEP. Ze maakt hiermee een korte, persoonlijke en zintuiglijke film over haar droomwereld.
Jocelyne heeft 20 jaar ervaring als fotograaf en is vooral bekend om haar portretten van beroemde Nederlanders o.a. voor de VPRO-gids.
Voor het project SLEEP is Jocelyne op zoek naar sponsors. Wil je bijdragen? Dat kan hier!

Clean Pete

De dromerige livemuziek werd verzorgd door Loes en Renee Wijnhoven van Clean Pete. Die zijn GOED! Poetisch, bedrieglijk lief en dan ineens onder-je-huid-kruipend rauw. Neem het niet van mij aan, maar oordeel zelf:

Clean Pete is op tournee door Nederland, hier vind je hun tourschema. Op 5 april zijn ze bijvoorbeeld te gast bij Motel Mozaique in Rotterdam en op 5 mei spelen ze op Bevrijdingspop in Zwolle.
Hun debuutalbum Al zeg ik het zelf (15,99 euro) heb ik meteen gekocht.

Vereniging voor de Studie van Dromen

In de uitzending noemde ik ook de Vereniging voor de Studie van Dromen (VSD), waar Jocelyne en ik elkaar ontmoet hebben. Ook leuk voor niet-leden: de VSD verzorgt elk half jaar een open symposium met een droomgerelateerd thema.